Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Ok Hizmetlerimizi incelesinler”

Ok  Hizmetlerimizi incelesinler”

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını açıkladı.

Bandırma`da basın toplantısı düzenleyen Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP`nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, "Sosyal belediyecilik görmek isteyenlerin Balıkesir Belediyesine bakmasını isteyip, Balıkesir Belediyesi`nin ölümden doğuma 7`den 70`e herkesin yanında olduğunu açıkladı.
Balıkesir`de eğitimlerini sürdüren 20 bin üniversite öğrencisine her gün sabahları sıcak çorba ve kahvaltı çıkardıklarını belirten Başkan Ok "Ayrıca öğrencilerimizin kirli eşyalarını temizletip, ütületip onlara temiz bir şekilde teslim ediyoruz. Engelli ve yaşlıların belediyemize telefon etmeleri halinde evlerinden alıp hastalıklarının tedavilerini yaptırıp ardından tekrar evlerine bırakıyoruz. Eğitimde eşitliğini sağlamak için belediyemiz bünyesinde dershane kurduk. Sosyal belediyecilik görmek isteyenler Balıkesir Belediyesine baksın. 7`den 70`e ölümden doğuma belediyemizi hayatın tüm safhalarında göreceklerdir" diyerek iddialı konuştu.
Ok: "30 Mart dönüm noktası olacak"
30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını dile getiren Ok, yerel seçimlerin 1 yıl sonra yapılacak genel seçimlerinde provası olacağını söyledi. 
Ok "Her gün televizyon kanallarına seçimlerle ilgili ne entrikaların çevirdiğiyle ilgili tapeler düşüyor. Seçimler öncesinde yapılan anketlerle vatandaşların nasıl yanlış yönlendirildiği, milli irade hırsızlığının nasıl yapıldığını açıkça görüyoruz. Milliyetçi Hareket Partililer olarak 30 Mart yerel seçimleri resmi seçim sonuçları açıklanana kadar seçim çalışmalarımız devam edecektir. Her partilimiz sandıklara sahip çıkacaktır" dedi.
Ok: "Balıkesir Uğur`u sandığa gömecek"
30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere AK Parti Balıkesir adayı olarak katılan Edip Uğur`un 20 yıldır siyasetle uğraştığını hatırlatan Başkan Ok, "Benim 20 yaşında oğlum var. Doğduğu günden beri Edip Uğur siyaset yapıyor ama Balıkesir halkı onu 30 Mart`ta sandığa gömecek" ifadelerini kullandı.
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Edip Uğur`un 80?li yıllardan bu yana milletvekili olduğunu söyleyen Ok, "Bu zaman zarfında Balıkesir`e kalıcı eserler bırakmadığı gibi, şehrin önünü tıkayan kişi olmuştur. Bu seçimlerle Balıkesir Uğur ailesinden tamamen kurtulacaktır. AKP Balıkesir`de 3. parti olacaktır. Bandırma ise bağımsızlığın, özgürlüğün ve bayrağın değerini bilen bir şehirdir. Kuvayi Milliye`nin kurulduğu topraklardır" dedi.
Ok: "Alnımız ak başımız dik dolaşıyoruz"
Bundan 15 ay önce Balıkesir Belediyesine yönelik siyasi bir operasyon olduğunu kaydeden Ok, "Operasyon sonrasında arkadaşlarımız 4 gün emniyet nezaretlerinde bekletildi. Allah`a şükürler olsun, 15 ay geçmesine rağmen iddianame bile hazırlanamadı. Çünkü bizim evlerimizde ayakkabı kutuları içerisinde ne milyonlarca dolar nede para sayma makineleri çıktı. Hiç kimseye verilemeyecek hesabımız yoktur. Bizler vatandaşlarımızın bizlere verdiği emanete gözümüz gibi bakıyoruz" dedi. Muhalefet belediyelerinin iktidar tarafından baskı altında tutulduğuna dikkat çeken Ok, bu ortamda muhalefet belediyeleri bırakın hizmet etmeyi mevcudu koruyabiliyorlarsa onlar birer kahraman olarak ilan edilmelidir. 2009 yerel seçimleri sonrasında Balıkesir Belediyesini borç batağında devir aldık. Buna rağmen belediyeyi borç batağından kurtararak milyonlarca liralık yatırım yaptık. Onlar siyasi baskı biz ise hizmet yaptık" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli